Son Başlıklar :

18.08.2013 Böbrek Basmalık Kupon[Batu Mark Batista]

18 Ağustos 2013 Pazar


410 - LORIENT - NANTES  MAÇ SONUCU - 1   1.85

Geçen hafta Lille deplasmanından puansız dönen Lorient , geçen hafta Bastia'yı 2-0 mağlup eden Nantes takımını konuk ediyor . Loriet takımının bu maçtan kayıpsız bir şekilde geçeceğini düşünüyorum . Lorient kazanır.
TERCİHİM : MAÇ SONUCU - 1
SAAT : 18.00

397 - DJURGARDEN - HACKEN MAÇ SONUCU - 1   2.10
Bu sezon istediğini veremeyen iki takımın mücadelesinde Djurgarden takımının kazanacağını düşünmekteyim .Djurgarden takımı her ne kadar son sıralarda bulunsa da kendi evinde harikalar yarattığını biliyorum . Bu yüzden Djurgarden kazanır .
TERCİHİM : MAÇ SONUCU - 1
SAAT : 16.00

390 - MONACO - MONTPELLIER  MAÇ SONUCU - 1  1.40


2013 / 2014 sezonuna bomba transferler ile giren Monaco takımı , önemli  oyuncusu Belhanda'yı Dinamo Kiev'e kaptıran Montpellier'i ağırlıyor . Ligin yeni takımı olmasına karşın adeta bir rüya takımı olan Monaco eski günlerine dönmek için çabalıyor . Kadrosunda Ricardo Carvalho , Radamel Falcao , James Rodriguez ,João Moutinho,Jérémy Toulalan,Eric Abidal gibi önemli oyuncular bulunduran AS Monaco takımı bu maçı puan kaybetmeden geçer .
TERCİHİM : MAÇ SONUCU - 1
SAAT : 15.00


TOPLAM MAX. ORAN : 5,43

UYARI (WARNING) : Kuponu oynayan arkadaşlara şimdiden bol şanslar .Şike ihtimalli maç değildir.Hiçbir maçın garantisi yoktur. Şu unutulmamalıdır ki İddaa bir hobidir . Para kazanma duyguları asla içermemelidir . Kendinizi sıkıntıya sokacak miktarlardan uzak durunuz .

BATU MARK BATISTA 

Beğen :
 

© Copyright Böbreğini Bas ! 2013 | Design by bobreginibas.com | by Böbreğini Bas ! | Powered by bobreginibas.com.