Son Başlıklar :

15.12.2013 Spor Toto Süper Lig Böbrek Basmalık Kupon [constantinache]

15 Aralık 2013 Pazar

346 - GENÇLERBİRLİĞİ - GALATASARAY

Her iki takımın da özellikle ilk yarısında kontrollü bir şekilde başlaması beklenen maç, soğuk havanın da etkisiyle daha da kontrollü bir hal alabilir. Buna "golsüz maç olur" diyemeyiz fakat en mantıklı ihtimal 3,5 alt gibi görünmekte. Galatasaray'da Muslera'nın da geri dönüşüyle savunma güçlendi, rakip takımda ise özellikle son Bursaspor maçına baktığımızda Gaziantep maçında yapılan hatalardan ders alınmış gibi görünüyor.

TAHMİN: TGS 3,5 ALT
ORAN: 1,35

380 - GAZİANTEPSPOR - KAYSERİ ERCİYESSPOR

Sergen Yalçın'ın gelişiyle bariz bir şekilde şahlanan Gaziantepspor, özellikle iç saha maçlarında bu performansını rakiplerine daha maçın başından itibaren hissettirmeye başladı. Evet, rakibinin puan kaybına tahammülü yok fakat Gaziantepspor arkasına bu rüzgarı almışken ve kadrosunun potansiyelini bu derece hissettirmeye başlamışken kendi taraftarının önünde yine daha ilk yarıdan bu maçı kopartacaktır.

TAHMİN: İY/MS 1/1
ORAN: 2,35

381 - KASIMPAŞA - BEŞİKTAŞ

Her 2 takım da hücumu seven ve ligdeki konumları gereği bu maçta gol aramak isteyecek takımlar. Her ne kadar Kasımpaşa'da Babel gibi önemli bir eksik olsa da Beşiktaş'ın sezon başından beridir savunmasında yaşadığı sıkıntılar malum ve gol düellosuna dahi dönüşebilecek bir maç bizleri bekliyor.

TAHMİN: KG VAR
ORAN: 1,55

TOPLAM ORAN: 4.917     

Beğen :
 

© Copyright Böbreğini Bas ! 2013 | Design by bobreginibas.com | by Böbreğini Bas ! | Powered by bobreginibas.com.